Sociální sítě jako klíč k úspěchu: Objevte jejich potenciál a naučte se ho využívat díky kurzům v INIONu

Ráchel Hladká
February 8, 2024


Když jsme v minulém roce sbírali zpětnou vazbu a ptali se vás, co byste si od INIONu přáli vidět častěji, jednoznačně z toho vyšlo vzdělávání. Máte chuť se učit, posouvat sebe i své podnikání dál, a to nám dělá velkou radost. Proto pro vás v roce 2024 chystáme ještě víc vzdělávacích akcí a kurzů, abychom vám toto přání splnili!


Momentálně nabízíme 3 komplexní kurzy s odborným lektorem - workshopy na téma SEO a PPC, tvorbu a design webových stránek a v neposlední workshop na hlubší pochopení sociálních sítí a jejich využití v marketingu. Právě o tomto kurzu si dnes povíme víc.


Žijeme v digitálním světě  - momentálně na hlavních sociálních platformách (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, TikTok) funguje více než 4,76 miliard aktivních uživatelů, což představuje cca 59 % světové populace. Proto je důležitější než kdy jindy pochopit, jak tyto platformy fungují a jak je můžete využít pro dosažení svých obchodních i osobních cílů​​.


Sociální média nabízejí obrovské možnosti pro propagaci, interakci s cílovou skupinou, a dokonce i prodej. Například konverzní poměr reklam na sociálních sítích je 9 % (tzn. tolik uživatelů na reklamu odpoví žádoucím způsobem), což je více než dvojnásobek ve srovnání s Google Ads​​. Případové studie dokazují, že propagace e-shopu výhradně prostřednictvím Facebookových reklam vede k významnému nárůstu tržeb. Sociální média jsou klíčovým nástrojem pro růst e-commerce, ale je potřeba vědět, jak s nimi pracovat - úspěšná reklama se neobejde bez správného nastavení a optimalizace reklam.


Náš dvoudenní kurz vás provede světem digitálního marketingu a sociálních sítí a poskytne vám praktické znalosti a nástroje. Dozvíte se nejen to, jak pro dosažení svých cílů vybrat správnou sociální síť, ale také se naučíte spravovat firemní profily na Facebooku a Instagramu, efektivně plánovat reklamní kampaně, využívat pokročilé strategie jako je remarketing a interpretovat analytická data.


Co si z kurzu odnesete?

  1. Praktické dovednosti pro efektivní využití sociálních sítí.
  2. Zlepšení online přítomnosti a dosahu.
  3. Růst vašeho podnikání nebo osobní značky.
  4. Možnost aktivního zapojení a praktického cvičení.


Kurz povede zkušený odborník, který vám poskytne cenné rady a ukáže nejnovější trendy. Na kurzu se naučíte, jak maximálně využít potenciál sociálních sítí pro váš podnik, organizaci, nebo osobní značku. Díky ucelené náplni kurzu z něj bude mít užitek jak začátečník, tak pokročilý uživatel, je vhodný pro podnikatele, majitele malých firem, členy neziskových organizací, zkrátka pro ty, kteří chtějí zlepšit své dovednosti v oblasti digitální komunikace.


Všechny tyto kurzy budou probíhat na místě, které dobře znáte, tedy u nás v INIONu. Dobře se o vás po celou dobu postaráme, nabídneme výborný catering a nápoje, takže se můžete plně soustředit na učení a networking. 


Workshop na sociální sítě se uskuteční během dvou dnů, 11. a 26. března od 9 do 17 hodin, celkem tedy potrvá 16 hodin.


Přihlaste se na náš kurz již dnes pod tímto odkazem: Workshop na sociální sítě. Navíc si na kurzy od nás můžete zažádat o příspěvek od Ministerstva práce a sociálních věcí, který pokryje 82% celkové částky, takže zaplatíte pouhých 1802,- Kč. Pokud žádáte o příspěvek, je potřeba přihlášku podat nejpozději 30 dnů před zahájením kurzu, takže opravdu neváhejte! Podrobné informace o získání příspěvku najdete zde.


Těšíme se na vás a na společné objevování možností, které digitální marketing a sociální sítě nabízí! Vzdělávejte se s INIONem!

Share this post
přednáška