Největší konference o podnikání už se blíží! Co si na BYZNYS MIXERu nesmíte nechat ujít?

Ráchel Hladká
May 12, 2023


V Karlových Varech to brzy ožije! Chystáme pro vás nabitou konferenci BYZNYS MIXER, největší podnikatelskou akci na Karlovarsku, která se bude konat 15. 6. 2023 v zahradách hotelu Dvorana. Jejím tématem je podnikání, startupy a inovace. Pokud jste tedy zavítali na naše stránky, je to něco pro vás!


Tato akce je v našem kraji první svého druhu. Na malebném místě se setkají podnikatelé, kreativci, manažeři, investoři a další. A vy budete během celého dne získávat kontakty a informace, které vás posunou dál. Poznáte osobnosti, na které byste jinak nenarazili, zkrátka networking, jak má být.


Co dalšího je na programu dne? Každý si najde, co ho zajímá. Rádi se díváte na věci ze širšího úhlu? Pak vás zaujme přednáška Martiny Dlabajové, poslankyně Evropského parlamentu, která bude mluvit o Evropě jako kreativní laboratoři. Baví vás móda a příběhy úspěšných žen? V tom případě si nenechte ujít povídání Debbie Brown, známé módní návrhářky z Karlových Varů, která odkryje svůj podnikatelský příběh. Nebo vás fascinuje umělá inteligence? Ondřej Hrách ze společnosti Aignos má pro vás nejen přednášku přesně na toto téma, ale se svými kolegy pro konferenci připravil celou AI zónu a především skvělý workshop. 


Na ten se už těšíme, protože dostaneme možnost si AI technologie pořádně vyzkoušet. Aignos během workshopu představí různé aplikace, které využívají umělé technologie. Také dostanete příležitost zabodovat při vědomostních kvízech o AI a Artur Robotnik, digitální kandidát na prezidenta, s vámi probere vše z oblasti politiky.


Pokud si rádi z akce odnesete nějaký suvenýr, máme pro vás něco opravdu jedinečného. Účastníci workshopu si mohou vytvořit vlastní obraz s použitím AI. Vůbec nevadí, pokud neumíte malovat - AI vám pomůže a společnými silami vznikne unikátní dílo. A vy si ho odnesete domů jako krásnou památku!


Jak si zajistíte své místo na konferenci? Můžeme vám nabídnout rovnou několik typů vstupenek! Naším tipem jsou prémiové vstupenky Early bird GOLD za 849 Kč, které vám jako jediné zajistí vstup právě na očekávaný AI workshop. Těch je ale omezený počet, takže s nákupem neváhejte! Pokud chcete workshop vynechat a volný čas raději strávíte produktivními meetingy, potěší vás vstupenka Early bird za 599 Kč. Na obě tyto vstupenky za zvýhodněnou cenu máte čas do 15. 5., pak už budou pryč. 

Poslední typ vstupenky je za standardní cenu 899 Kč a konferenci si s ní užijete i bez workshopu. V ceně všech vstupenek je výborný catering po celou dobu trvání akce.


Na závěr je tu ještě soutěž! Máme pro vás rovnou dvě vstupenky Early bird GOLD! Jaká jsou pravidla? Napište pod soutěžní příspěvek na Facebooku nebo Instagramu odpověď na tuto otázku: Jaký je počet speciálních vstupenek na konferenci zahrnujících workshop AI, na kterém si účastníci mohou vytvořit obraz za pomoci umělé inteligence? Vše, co k odpovědi potřebujete, najdete na webu www.byznysmixer.cz. Soutěž běží jen do 16. 5., kdy na Facebookové stránce INIONu proběhne slosování a dva výherci získají vstupenku zdarma!


Těšíme se na vás! 

Share this post
konference