Místo, kde se rodí podnikatelské sny – příběh Kristýny Braunové z Braunie's

Ráchel Hladká
December 29, 2023

V INIONu budujeme bezpečný prostor pro všechny podnikatele - muže, ženy, začátečníky i firmy. Přímo pro ženy pravidelně pořádáme s Karlovarskou agenturou rozvoje podnikání a společnosti CzechInvest akci Setkání podnikavých žen, která spojuje kreativní ženy s touhou rozvíjet svůj byznys. Každé setkání má jiné téma, probíhá během něj networking a vzdělávání v různých oblastech podnikání.

Nedávno k nám dorazil milý dopis od Kristýny Braunové, majitelky Braunie's https://www.facebook.com/profile.php?id=61551116017129, která se právě díky březnovému setkání rozhodla založit vlastní byznys s krásnými výrobky pro děti. Pojďte si přečíst, co nám napsala:

"Dobrý den,

jmenuji se Kristýna a jsem z Karlových Varů. Na jaře 2023 jsem se poprvé zúčastnila v Inovačním centru INION akce „Setkání podnikavých žen“, o které jsem se dozvěděla od Štěpánky z Tulouše. Celé setkání provázela velmi přátelská atmosféra. Poznala jsem zajímavé ženy a jejich podnikatelské záměry. Dozvěděla jsem se důležité informace ohledně tvorby e-shopu, cenotvorby a zkušeností s podnikáním od Štěpánky i ostatních účastnic.

Účast na tomto setkání pro mě byla dalším impulzem pro to, začít podnikat. Jít do toho. Dělat to, co mě baví a pustit své výrobky do světa. Ačkoliv jsem studovala i pracovala v odlišném oboru, zamilovala jsem do šití. K šití, pletení i vyšívání jsem byla vedena od malička svou maminkou a babičkami.

V první vlně Covidu jsem si koupila svůj první šicí stroj a začala jsem šít roušky do nemocnic a jiných zdravotnických zařízení. Dnes jsem maminka malého chlapečka a podnikám. Pro podnikání jsem se rozhodla především z důvodu skloubení pracovního života a péči o svého synka. Ve svém podnikání jsem se zaměřila především na šití výrobků pro miminka a oblečení pro děti.

Pro miminka šiji výbavičky do postýlek – hnízdečka, zavinovačky, mantinely do postýlky, povlečení, polštářky, podhlavníčky, plenkovníčky, různé obaly, dekorace do dětského pokoje a podobně. Používané materiály jsou certifikovány pro děti do 3 let. Jako nastávající maminka jsem měla vysněnou výbavičku do dětské postýlky. Přesně tak jsem si ji ušila a vysněná výbavička čekala na mého malého prince.

Stejně tak přeji ostatním nastávajícím maminkám, aby měly možnost kombinovat, snít a ladit do posledního detailu svou vysněnou výbavičku pro své miminko. Jsem nesmírně vděčná, když mohu být součástí jejich příběhu a plnit jejich přání. Každý výrobek je šitý s láskou a péčí. Každý výrobek je originál.  Krásný den všem.

Ing. Kristýna Braunová" Kristýnu můžete sledovat na Facebooku https://www.facebook.com/profile.php?id=61551116017129 i Instagramu https://www.instagram.com/s_laskou_braunies/.

V INIONu kromě rozvojových a vzdělávacích akcí nabízíme také individuální konzultace, díky kterým může váš byznys dál růst a vzkvétat. Kristýně jsme věnovali poukaz na 30min konzultaci zdarma, aby si mohla utřídit myšlenky ohledně vedení svého podnikání. Vnímáte, že byste se také potřebovali na chvilku zastavit a promyslet si, co kam své podnikání směřovat dál? Napište nám a rádi vám poukaz také věnujeme!

Moc děkujeme Kristýně za povzbuzující zpětnou vazbu a těšíme se na další zprávy, emaily a dopisy od vás!

Share this post
No items found.