Jaké akce můžete uspořádat v INIONu? Možností je nekonečno!

Ráchel Hladká
August 29, 2023

Prostory Inovačního centra INION jsou variabilní a dají se využít na mnoho způsobů. Pojďme se společně podívat na to, čím jsou zajímavé a na jaký typ akcí by se vám mohly hodit!


Všechny z Karlových Varů a okolí potěší naše lokalita - tu máme přímo ideální, nacházíme se v klidnější části Varů, která je zároveň blízko centra. Jednoduše k nám dorazíte pěšky, autobusem nebo autem, hned u budovy je parkování zdarma. 


Jaké prostory vám můžeme nabídnout? 


Když k nám dorazíte, můžete si vybrat z několika místností. Máme k dispozici světlé kanceláře, kde můžete nerušeně pracovat nebo si vyřizovat schůzky.

Zasedací místnost už je větší, vejde se do ní až 10 lidí a můžete tam k prezentování využít televizi. Tato místnost se obzvlášť hodí na meetingy nebo schůzky.

Naše největší místnost je přednáškový sál, kam můžete pohodlně usadit až 60 osob. Nejčastěji v něm pořádáme přednášky, workshopy nebo kurzy.

Networkingovým akcím se daří v coworku, který je zařízený neformálně a uvolněně.

A naše nahrávací studio využijete například pro tvorbu podcastu.

Samozřejmostí je kuchyňka, kde se dá připravovat občerstvení a vařit káva nebo jiné horké nápoje.


Sepsali jsme pro vás tipy na akce, pro které jsou naše prostory jako stvořené:


Vernisáže: Místo pro kreativní výstavy

Během uplynulých let jsme již pořádali vernisáží několik, poslední vernisáž proběhla v květnu s fotografem Petrem Kuželíkem a měla krásnou atmosféru. Fotografie, obrazy nebo jiná umělecká díla vystavíme tak, aby co nejlépe vynikly, pomůžeme vám s výzdobou a organizací. 


Workshopy: Rozvíjejte své dovednosti

Prostory INIONu jsou vhodné pro všechny typy workshopů - flexibilní uspořádání s lavicemi umožňuje snadno přizpůsobit danou místnost vašim potřebám. V přednáškovém sále můžete během workshopu promítat a psát poznámky na tabuli nebo flipchart. V srpnu u nás proběhl workshop s Andreou Holzknechtovou, autorkou značky Amelia E., se kterou jsme si vyrobili vlastní kožené pouzdro na mobil.


Přednášky, semináře a kurzy: Sdílejte své zkušenosti a znalosti

Plánujete vzdělávací akci? V INIONu je pro to ideální prostředí. Náš přednáškový sál je prostorný a dobře vybavený, akce orientované na podnikání a inovace navíc rádi podpoříme i marketingově. 


Networkingová setkání: Získejte nové kontakty

V prostorách coworku se můžete setkávat a propojovat s dalšími lidmi ze svého oboru. Vybavili jsme ho kuchyňkou a barevným dekorem, který vytváří přátelské prostředí.


Podcast: Využijte naše nahrávací studio

Sami podcast nahráváme, a proto jsme vytvořili fotogenické a uživatelsky příjemné nahrávací studio, o které se rádi podělíme i s vámi! Kromě podcastu v něm můžete natáčet také rozhovory nebo jakékoli kvalitní audio. 


Z uplynulých akcí máme samé pozitivní reakce:

“V INIONu jsme pořádali seminář pro zahraniční lékaře. Jsou to velice pěkné, velké a útulné prostory. I když o víkendu mají zavřeno, vyšli nám vstříc a poskytli prostory v sobotu. O hosty bylo hezky postaráno - káva, čaj, voda, projektor, ukazovátko, flipchart. Navíc tam byla hezká výstava obrazů. Když zase budeme plánovat nějakou akci v Karlových Varech, tak jedině v INIONu :)”


Pokud se rozhodnete spolupracovat s INIONem, nikdy nešlápnete vedle. Jsme ochotní, vstřícní a moc rádi vám s čímkoli pomůžeme. 


Máte nápad a potřebujete pomoc s jeho uskutečněním? Napište nám a společně zařídíme, aby vaše příští akce byla prostě dokonalá!

Share this post
No items found.